enjoying the life ;>

Assalamualaikumm . Peace yoo , hari ni CUTI . Elele ..suka aku tauuuu :P

Memang boring sangat cuti tanpa ade aktiviti yang awesome . Kawan yang awesome korang tengah buat apa haa ? tidor leteww , buat taik mata je tahu LOL Semalam best , betol tak tipu . yela buat apa kita nak tipu en ? dosa je x_x spent time dekat rumah lisa dekat area puchong perdana . Sampai je like always aku mesti akan melantak dulu . Mak kau terlalu baik , setiap kali kita orang datang ziarah , mesti ada je makanan . like semalam mak dye buat mee hun goreng . aku tambah 2 ke 3 kali entah . HAHA , kau tau je lah aku kan kalau bab makanan no satuuuu ! neway thank you cik ros . air tangan cik ros sentiasa meletup :*

Sepanjang sesi makan makan perbualan kita orang sama je . pasal barat 'horror movies' . aku rase nak tercekik pun ada . Salah aku jugak sebab aku yang pertama citer dekat dye org . aku cite pasal cite "DRAG ME TO HELL'' penah tgk ? kalau penah kita satu geng leww hehe sep sikit ! Ade sorang minah ni keje dekat bank , lepastuh dtg nenek mata buta sebelah merayu supaya rumah dye tak kena amek , tpi pemohonan dye tak diluluskan . so nenek tuh merayu merayu smpai sanggup sujud  dekat kaki pompuan tuh . wadehek ? so pompuan tuh terpaksa sepak dye . dan nenek tuh anggap pompuan tuh dah malukan nenek tuh so , nenek tuh balas dendam dengan menyumpah life pompuan tuh . oh seram tak tipuu jugak ~

After abes melantak , kami pergi pharmacy beli satu benda ni tuk buat mask ala ala facial treatment gitu . HAHA , dekat je kedai tuh . Balik naik atas terus buat . Aku rase macam muka aku kena balut dengan beg plastik dan diikat dengan 10 getah sekali gus . ketat tuh . Half an hour later kita orang bukak mask tuh . haha , seronok rase kulit muka dicabut cabut xD tapi nape korang sume ade effect kenapa aku tadek ? hampeh betol T.T petang sikit , kami main monopoli . Lame dah tak main ni , dan sikap kedekut tuh datang . tak boleh blah aku ni --. series aku enjoy sgt lepak rumah lisa ni . Miera totally asek kalah je lawan bercakap dengan aku xP

we've makeover her :O

Miera kau totally hensem dengan misai baru tuh :P

adakah saya bertopeng comel atau saya tidak bertopeng lebih comel atau sama je ? LOL






Kita sayang gambar nii . berani lah abah kita delete gmbr ni dekat lappy kita bako kasut crocs abah :P K guys smpai sini je . takecare anddd for those yang akan ambil PMR gudluckk (Y) 

No comments: