My Day

Assalamualaikum . waah rindu lah dengan korang . hihi , k cium sikit :* Fuhh , dalam minggu ni je macam macam aku buat . Maklum lah cuti sekolah kan kan ? Enjoy leww sikit .Balik rumah terus demam . how cool is that ? Sebab aku kalau penat sikit demam . K tak cukup kuat nak jadi superwoman ni LOL.  

Dua hari yang lepas aku sebagai sorang pelajar sekolah menengah dapat duit RM100 . well well , nak cakap apa lagi kan *excited gila* kalau tang duit sapa tak excited , gembira melalak mcm org gila right ? tapi duit tuh erm kita tak pegang even sentuh sekalipun . sebab mama pegang , so redha je lah u_u Baru nak 'joli' guna duit tuh , sighh .

Then , sleepover dekat rumah diana . lebih kepada lari dari rumah . haha , no lah . aku dah cakap dengan mak aku . so chill kay . Duduk dekat rmah diana aku rasa mcm cool je , dengan adek adek dia yang banyak gila cerita . Kita orang tidur dalam pukul 3 pagi dan bangun pada pukul 9 pagi setelah adek dia kejut sebanyak 5 kali tanpa henti . 

Tiba tiba aku macam teringin nak try buat light grafiti . Sebab tengok rmai orang pandai buat so aku pun gedik nak buat jugak -.- Ia tak lah berapa lawa dimata korang korang yang pro ni , tapi maybe aku rasa dah jadi sikit *i guess* oh thanks to adek diana , anis for helping :) 



Hasil tangan Me , Diana and Anis . Banyak kali jugak try buat benda ni , agak susah tapi alhamdulilah jadi even tak seberapa . haha , ye lah sayakan budak baru belajar xD serabut jugak sebenarnya . ahh lantak lah . kihkihh , okay guys sampai sini je kay . Takecare and Assalamualaikum :)

No comments: